X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Cum comentează Radu Marian dosarul penal pentru corupție pe numele primarului PAS de Bubuieci

25 feb. 15:20   Politică
3205 0

Deputatul PAS, Radu Marian declară că nu cunoaște dacă, atunci cînd Alexei Percemlî a fost înaintat de formațiune drept candidat la primăria Bubuieci, știa cineva despre faptul că acesta figurează într-un dosar penal pentru corupție.

„El spune că nu a fost chemat vreodată pe acest dosar și că nu există vreo probă care să demonstreze că acuzațiile sînt reale. E un dosar fabricat de regimul Plahotniuc”, a declarat Marian la UNInterviu pentru UNIMEDIA.

„Eu nu am fost implicat în campania dată, dar am văzut postarea lui și de ce spune este un dosar fabricat, creat pe timpul regimului Plahotniuc. Ca și dovadă spune că nu a fost chemat niciodată, nu s-a prezentat nicio probă care să arate că acuzațiile sînt reale.

Acestea sînt argumentele lui că din cauza activismului politic al său, a fost atunci intimidat și i s-a fabricat acest dosar”, a declarat Radu Marian.

După ce a cîștigat mandatul de primar, în cadrul alegerilor repetate de la Bubuieci, a devenit cunoscut faptul că Alexei Percemlî este vizat într-un dosar penal pentru corupție.

3
0
0
0
43

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?