Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Cînd va vorbi Dodon despre viitorul său politic

29 noi. 2022,, 15:36   Politică
3048 0

Fostul șef de stat, Igor Dodon, care în prezent este președinte de onoare al PSRM, susține că va anunța mai tîrziu decizia privind viitorul său politic, dar pînă atunci, timp de cîteva luni, va merge în teritoriu să discute cu cetățenii.

„Deocamdată, voi fi alături de oameni. Împreună vom lua o decizie pînă la sfîrșit de ianuarie sau la începutul lunii februarie”, a declarat Dodon ieri, 28 noiembrie, după ședința CSJ.

„Stimați cetățeni, eu voi veni să discut cu voi despre ce se întîmplă în țară. Pentru ca împreună să luăm apoi o decizie. Eu știu că unii mă întreabă ce fac, revin mai activ în fruntea partidului? Vreau să vă informez că am luat decizia, ca timp de cîteva luni să merg în teritoriu, în centrele raionale, o să discut cu oamenii și peste două luni, la sfîrșit de ianuarie sau la începutul lunii februarie, voi veni cu un anunț despre ce facem mai departe. În această perioadă voi fi alături de cetățeni”, a declarat Dodon.

„Înțeleg că adversarii mei politici, Maia Sandu, sînt foarte nervoși și speriați și tremură în urma ultimelor sondaje și vizitelor mele în teritorii, dar nu intenționez să renunț la promisiunile mele. Săptămîna trecută am fost în două raioane, săptămîna aceasta planific să vizitez încă patru”, a scris Dodon, președintele de onoare al PSRM, pe rețele de socializare.

Igor Dodon a plecat de la șefia Partidului Socialiștilor din Moldova, iar funcția a fost desființată. Fostul șef de stat deține funcția de președinte de onoare al formațiunii și conduce Uniunea oamenilor de afacere din Republica Moldova și Rusia, scrie Noi.md cu referire la unimedia.info.


La data de 29 ianuarie 2022, PSRM și-a ales un nou organ colegial de conducere, cu un mandat de 4 ani.

Fostul șef de stat, Igor Dodon, rămîne la libertate. Magistrații Curții Supreme de Justiției au declarat inadmisibil ieri recursul procurorului. „CSJ a declarat inadmisibilă încercarea ilegală a procurorului de a mă reîntoarce în arest”, a spus Dodon, după pronunțarea deciziei.

6
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?