X 
Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

Ceban: Dodon are traumatisme la coloană

10 sep. 2018,, 08:40   Politică
5548 1

Fostul purtător de cuvînt al președintelui Igor Dodon, socialistul Ion Ceban, susține că atît șeful statului, cît și masa sa și fiul său s-au ales cu mai multe traumatisme în urma accidentului de ieri.

Potrivit lui, mama președintelui a supirtat chiar și o intervenție chirurgicală.

Ieri, medicii de la Urgență spuneau însă altceva.

„Domnul președinte a evitat să dezvăluie detalii despre consecinețele accidentului, fiindcă nu a vrut să pună accent pe starea sa, dar am aflat că de fapt au fost înregistrate un șir de traumatisme, atît la dumnealui, la coloana vertebrală, cît și la copilul său și mama sa, care a suportat deja o primă intervenție chirurgicală. Ne rugăm pentru sănătatea familiei prezidențiale, care din fericire a ieșit fără victime din acel accident foarte și foarte dubios. După toate evidențele care reies din imagini, el a fost mai curînd unul înscenat, decît întîmplător și îl tratăm cel puțin ca pe un semnal de avertizare, dacă nu ca pe o tentativă direct la viața și sănătatea șefului statului”, a scris Ion Ceban pe Facebook.

De menționat că ieri, după producerea accidentului în care au fost implicate două mașini SPPS din cortegiul prezidențial, atît reprezentanții SPPS, cît și consilierii prezidențiali au declarat că acesta a trecut fără traumatisme grave. Potrivit acestora, la scurt timp de la impact, șeful statului și membrii familiei sale au fost transportați la Institutul de Medicină Urgentă.


Amintim că duminică, 9 septembrie, două mașini din cortegiul președintelui Igor Dodon au fost implicate astăzi într-un accident rutier care s-a produs pe traseul Strășeni - Călărași. Șeful statului se afla în vehiculul lovit lateral de un camion. Împreună cu el în mașină se afla mama sa și unul dintre cei trei fii.

La cîteva ore de la producerea accidentului, șeful statului a transmis un mesaj prin are anunța că accidentul a trecut fără traumatisme grave.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?