X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Ce va face Natalia Gavrilița după ce și-a dat demisia din funcția de premier

11 feb. 2023,, 14:00   Politică
5113 0

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate Radu Marian a dezvăluit ce va face Natalia Gavrilița, după ce a anunțat că pleacă din fruntea Guvernului.

Potrivit parlamentarului, Gavrilița va rămîne alături de echipa PAS și va pune umărul mai departe la dezvoltarea țării, transmite Noi.md cu referire la Știri.md.

„Doamna Gavrilița rămîne alături de echipă, rămîne în PAS, în echipa de conducere și va pune umărul în continuare la dezvoltarea țării și o să găsim o formulă ca acest lucru să rămînă. Și mă refer și la ceilalți miniștri care vor rămîne toți sînt gata să pună umărul la echipa noastră”, a spus Radu Marian în cadrul emisiunii „Întreabă Ghețu” de la TV8.

Întrebat cine din garnitura Guvernului Gavrilița s-ar putea regăsi în Guvernul Recean, Marian a răspuns: „Nu pot să vă dau cifre sau nume acuma. În aceste zile discutăm acest aspect. În cîteva zile totul va fi foarte clar”.

Amintim că, Natalia Gavrilița a demisionat vineri, 10 februarie, din funcția de prim-ministru. La scurt timp, președintele Maia Sandu l-a desemnat în calitate de candidat la funcția de prim-ministru pe consilierul prezidențial pe probleme de securitate, Dorin Recean.

4
1
0
0
36

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?