X 
Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Andrei Năstase: ”Niciodată nu am avut discuții cu Platon”

19 iun. 05:15   Politică
2495 0

După ce în mediul online au apărut mai multe zvonuri, precum ar purta discuții cu controversatul om de afaceri Veaceslav Platon, fostul vicepremier și ministru al afacerilor interne, Andrei Năstase a venit cu o reacție.

Într-un interviu televizat, acesta a negat orice legătură cu Platon, mai mult decît atît, acesta a spus că nu a purtat niciodată nici o discuție cu controversatul om de afaceri.

”Niciodată nu am avut discuții cu Platon. Oameni buni, toți mă confundă cu alți politicieni. Nu am vorbit cu Platon. Eu l-am văzut ultima dată pe Platon la CEC cînd erau niște manifestații acolo. Martor îmi e Dumnezeu, dar mă bucură această zvonistică, dacă eu aș fi primit vre-un leu măcar nu mă băga Plahotniuc la Pușcărie? Oameni buni, în țara asta se poate de trăit normal, corect, cu respect față de constituție, față de lege și nu cu păcăleală”, a spus Năstase.

Referindu-se la resursele financiare necesare pentru campania prezidențială, fostul ministrul al afacerilor interne, a menționat că va apela la strîngerea de fonduri.

”Cunosc acum că s-au interesat de acest lucru și serviciile din R. Moldova și din străinătate, îmi amintesc cînd făceam Platforma Civică. Toată lumea este interesată nu cumva să am vreo legătură nu știu cu cine și toată lumea a înțeles că sînt pe cont propriu. Cum am început în 2014, 2015, 2016 exact așa încep și acum. Voi face o acțiune de strîngere de fonduri, mă bazez pe foarte mulți oameni care au înțeles că știu să fiu un om de stat, știu să fac tot ce îmi stă în putere ca economia în R. Moldova să funcționeze bine. Deși s-au speriat foarte mulți, oameni au înțeles prin felul meu de a fi, de a acționa, în calitățile pe care le-am avut ei sau convins că eu contribui cu tot ce pot eu la ceea ce înseamnă economia țării, bunăstarea țări.


Am nevoie de sprijinul oamenilor din R. Moldova, iar în momentul în care noi discutăm colegii mei stau la birou și pregătesc strategia de acumulare a resurselor.

Eu nu am privilegiul actualei guvernări care luau bani din străinătate, eu trebuie să muncesc pentru a obține un ban”, a spus Năstase.

0
5
0
1
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?