X 
Arşiţa stiri: 188
Jocurile Olimpice stiri: 148
Transnistria stiri: 1457

Ambasadorul Republicii Franceze, decorat cu „Ordinul de Onoare”

24 iul. 13:00   Politică
11 ore in urma 1474 0

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, l-a primit, astăzi, pe Ambasadorul Republicii Franceze, Graham Paul, care își încheie mandatul în țara noastră, anunță Noi.md

Șefa statului a menționat că Franța este unul dintre cei mai buni și de nădejde prieteni ai Moldovei.

La fel, Președinta i-a mulțumit pentru contribuțiile majore pe care țara sa le-a adus parcursului european al Republicii Moldova, pentru sprijinul la implementarea reformelor în domenii cheie, precum și pentru întărirea rezilienței țării noastre.

Președinta Maia Sandu a salutat inițierea „Comunității Politice Europene” (CPE), o platformă importantă de discuții, care contribuie la stabilitatea și securitatea în Europa. De asemenea, șefa statului a remarcat suportul valoros venit din partea partenerilor francezi la organizarea celei de-a doua ediții CPE în Republica Moldova.

Președinta a apreciat activitatea Ambasadorului în perioada căruia relațiile politice, economice și culturale au progresat considerabil. Șefa statului a evidențiat intensificarea dialogului cu Franța la cel mai înalt nivel, totodată și importanța francofoniei care întărește relații de prietenie între cele două popoare.

În semn de recunoștință și înaltă prețuire, Ambasadorul Republicii Franceze, Graham Paul, a fost decorat de Președinta Maia Sandu cu „Ordinul de Onoare”.

0
0
0
1
12

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав