Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Ambasadorul Irlandei în Republica Moldova și-a încheiat mandatul

31 iul. 2023,, 15:45   Politică
2385 0

Vicepremierul Nicu Popescu a avut o întrevedere de rămas bun cu Paul McGarry, ambasadorul Irlandei în Republica Moldova cu reședința la București, cu prilejul încheierii mandatului său în țara noastră, anunță Noi.md

Cu această ocazie oficialul moldovean i-a mulțumit ambasadorului pentru contribuția semnificativă adusă la dezvoltarea relațiilor de prietenie dintre Republica Moldova și Irlanda.

„Am discutat despre parcursul european al Republicii Moldova și am reiterat recunoștința noastră pentru sprijinul Irlandei în obținerea statutului de țară candidat pentru aderarea la UE. L-am asigurat pe domnul ambasador că sîntem determinați să muncim în continuare, astfel încît negocierile de aderare să fie lansate pînă la sfîrșitul acestui an. Și de această dată contăm pe sprijinul Irlandei.

De asemenea, am discutat despre importanța demarării negocierilor pentru facilitarea regimului de vize. Am subliniat și rolul esențial al investitorilor irlandezi în Republica Moldova, inclusiv prin atragerea companiilor aeriene low-cost din Irlanda.” – a declarat ministrul Nicu Popescu.

1
0
1
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?