X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Alexandr Usatîi este un noul viceprimar de Bălți. Ce atribuții va avea

1 iul. 2023,, 17:00   Politică
5157 0

Alexandr Usatîi este un nou viceprimar de Bălți. Acesta va fi responsabil de domeniul gospodăriei locativ comunale.

Fostul socialist a declarat că încă din 2021 nu mai face parte din niciun partid politic, chiar dacă a primit cîteva invitații. Oficialul spune că va munci pentru îmbunătățirea infrastructurii din oraș.

Alexandr Usatîi , viceprimar de Bălți: „Dacă e să vorbim despre problemele existente în oraș și despre planurile grandioase care deja sînt implementate reprezintă atribuțiile mele îndată ce mă voi încadra în procesul de lucru. Să ajut la soluționarea acestor întrebări, pentru ca acele întrebări care sun efectuate la reparația drumurilor, trotuarelor, construcțiile, ca toate organizațiile să-și îndeplinească la timp și calitativ munca. Dacă între timp îmi vor apărea idei de îmbunătățire, bineînțeles că von discuta cu echipa și vom pune în practică.”

Candidatura acestuia a fost înaintată de către actualul primar de Bălți, Nicolai Grigorișin, asta chiar dacă în 2018 au fost oponenți politici, transmite Noi.md cu referire la tvn.md.

Nicolai Grigorișin, primar de Bălți: „Necesitatea a parvenit pentru că astăzi este multă responsabilitate pe funcția de viceprimar în domeniul gospodăriei comunale, pentru că se repară multe drumuri și se îmbunătățește infrastructura. Astăzi să pun toate obligațiunile pe umerii viceprimarilor pe economie Șmulschi și pe educație Dubițcaia este foarte greu. De asta a devenit indispensabil să avem al treilea viceprimar, așa cum, voi intra în campania electorală, iar orașul trebuie să lucreze, să se dezvolte să se construiască mai departe.”


Foștii colegi de partid ai noului viceprimar se arată deranjați de învestirea acestuia în funcție.

Serghei Gramma, consilier municipal: „Ce declarații răsunau din ambele părți, de cîte ori Grigorișin a spus despre Usatîi că este cel mai incompetent din ultimii 10 ani di oraș, că domnul Usatîi a furat cîteva milioane de lei, iar astăzi, după cîțiva ani, ei sînt prieteni și se susțin reciproc. Omul care a muncit toată viața în domeniul culturii și brusc cu trei luni înainte de alegeri începe să se ocupe de reparația drumurilor, generează multe întrebări.”

Amintim că după ce a părăsit rîndurile socialiștilor, Alexand Usatîi a fost angajat în cadrul Întreprinderii Municipale Direcția de troleibuze Bălți.

0
2
0
2
6

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?