Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Acces interzis pentru președinta judecătoriei de la Tiraspol

23 ian. 16:42   Politică
3967 0

Tiraspolul acuză Chișinăul că ar fi „deportat-o” pe președinta judecătoriei de la Tiraspol, Ana Mamei, care este cetățean al regiunii transnistrene. Motivul invocat ar fi că acesta nu a putut justifica scopul vizitei.

Reprezentanții Poliției de Frontieră au declarat că autorizarea trecerii frontierei de stat nu este permisă în baza documentelor emise de autoritățile nerecunoscute din regiunea transnistreană, or, actele emise de către acestea sînt „nerecunoscute și nu fac parte din lista actelor de călătorie”.

Reprezentanții Biroului Politici de Reintegrare au menționat că „deciziile motivate sînt luate de către colaboratorii poliției de frontieră, care constată întrunirea cerințelor de intrare pe teritoriul Republicii Moldova și respectarea prevederilor legislației naționale privind regimul străinilor, inclusiv în partea ce vizează prezența documentelor confirmative de resort”, notează Noi.md cu referire la newsmaker.

„Persoana care consideră nefondată decizia aprobată în privința sa sau că prin aceasta au fost încălcate anumite proceduri, drepturi și libertăți, este în drept să o conteste în modul stabilit de legislația în vigoare”, a precizat Biroul de reintegrare.

16
1
0
1
44

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?