X 
Arşiţa stiri: 225
Transnistria stiri: 1464
Preşedintele stiri: 4135

A fost constituit Grupul de Inițiativă pentru susținerea candidaturii Nataliei Morari

25 aug. 13:39   Politică
3 ore in urma 1512 0

Duminică, 25 august 2024, a avut loc evenimentul cu privire la constituirea oficială a Grupului de Inițiativă pentru susținerea candidaturii Nataliei Morari la alegerile prezidențiale din 20 octombrie, transmite Noi.md

Grupul este format din 100 de persoane din diverse raioane ale țării și include specialiști din domeniul educației și sănătății, reprezentanți ai sistemului de asistență socială, juriști, economiști, aleși locali, fermieri și antreprenori – oameni care cunosc în profunzime problemele societății și le înfruntă zilnic.

Membrii echipei au ca principală misiune colectarea semnăturilor necesare pentru susținerea și înregistrarea candidatului desemnat la funcția de Președinte al Republicii Moldova.

Având în vedere situația critică în care se află Republica Moldova, Natalia Morari își propune să aducă un suflu nou în politica națională, având ca obiectiv principal transformarea radicală a vieții cetățenilor.

Grupul de Inițiativă va începe procesul de colectare a semnăturilor în următoarele zile, conform prevederilor legale în vigoare.

Astăzi, ora 14:30, urmează a fi depuse actele la CEC pentru înregistrarea grupului de inițiativă.

12
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În curînd, în centrul capitalei moldovenești va apărea monumentul Reginei Maria a României. Dar monumentele căror personalități moldovenești celebre considerați că ar trebui instalate pe străzile noastre?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав