Eurovision stiri: 492
Transnistria stiri: 1304

Depozit la Drochia cuprins de flăcări

24 noi. 2023,, 11:45   Nordul Moldovei
1856 0

În seara zilei de 23 noiembrie pompierii din nordul țării au fost alertați conform nivelului sporit de intervenție pentru lichidarea unui incendiu, care s-a produs în localitatea Pervomaiscoe din raionul Drochia.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 19:12. Potrivit primelor informații, un depozit vechi cu cereale a fost cuprins de flăcări. Pentru stingerea arderii au fost îndreptate trei echipaje de salvatori și pompieri.

Ajunși, la fața locului, angajații IGSU nu au confirmat nivelul sporit de intervenție. Totodată, aceștia au stabilit că focul a cuprins un depozit părăsit din lemn în interiorul căruia nu era depozitat nimic.

Pompierii au reușit localizarea arderii la ora 20:09 și lichidarea completă la ora 01:10. În urma incendiului nu au fost raportate victime, iar flăcările au distrus în totalitate construcția cu suprafața totală de 140 metri pătrați.

Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști. Potrivit datelor IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 20 situații de risc.

0
1
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?