X 
Cutremure stiri: 502

Gala Premiilor Emmy 2016: Marii cîştigători au fost "Game Of Thrones"

19 sep. 2016,, 13:10   Externe
2723 0

"Игра престолов" – главный триумфатор премии Эмми
Foto: korrespondent.net

Serialele "The People v. O.J. Simpson: American Crime Story" şi "Game of Thrones" au dominat gala Premiilor Emmy 2016, ce a avut loc duminică, la Teatrul Microsoft din Los Angeles, Jimmy Kimmel fiind gazda evenimentului transmis în direct de reţeaua ABC, relatează Reuters.


Serialul de televiziune "The People v. O.J. Simpson: American Crime Story", o adaptare pentru micile ecrane despre procesul de crimă al sportivului căzut în dizgraţie O.J. Simpson a deschis seara Galei Emmy cu nu mai puţin de 22 de nominalizări şi a adunat rapid o sumedenie de trofee, inclusiv pentru Cea mai bună miniserie. " Dramatizarea de zece ore produsă de FX despre dubla omucidere şi senzaţionalul proces de achitare din 1995 al fostului jucător de fotbal a obţinut nouă trofee Emmy, inclusiv premii pentru actorii Sarah Paulson, Courtney B. Vance şi Sterling K. Brown.

Serialul de dramă fantasy "Game of Thrones" şi comedia "Veep" au adunat trofee numeroase pentru gigantul HBO, dar şi seriale noi şi actori de culoare au fost printre cîştigătorii galei care s-a centrat în acest an pe chestiunea alegerilor în SUA.

Serialul favorit al fanilor "Game of Thrones," a mers la gala de duminică cu 23 de nominalizări, cîştigînd un total de 12 premii Emmy, inclusiv pentru cel mai bun serial de deamp, cea mai bună regie şi cel mai bun scenariu. GOT a devansat concurenţii precum "Mr. Robot," ai reţelei USA, precum şi serialul Netflix de inspiraţie politică "House of Cards."

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав