X 
Transnistria stiri: 1449
Preşedintele stiri: 4076

Dodon: PDM forțează nota

14 sep. 2016,, 12:03   Politică
4811 3

Dodon: PDM forțează nota
Foto: noi.md

Liderul Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, și-a exprimat nemulțumirea în legătură cu decizia Partidului Democrat din Moldova, de a-și amplasa panoul electoral chiar lîngă cel al PSRM.


Potrivit lui Dodon, „PDM aplică tactici care trădează slăbiciune și lipsa corectitudinii politice”, notează NOI.md.

„Pentru a-și spori numărul vizualizărilor, PDM-ul își agață panourile alături de cele ale socialiștilor, uneori în mod provocator. Am înregistrat mai multe asemenea cazuri. Ca și în cazul grabei cu colectarea și depunerea semnăturilor, vedem că PDM acționează la limită, trișează, manipulează, forțează nota. Se vede că le este frică de ceva sau de cineva”, susține Dodon.

Liderul PSRM le recomandă membrilor PDM „să-și afișeze sloganele alături de Leancă și Ghimpu, împreună cu care au fost atît de „puternici” la guvernat țara, încît ”au adus-o la rîpă”. Așa îi ține minte lumea”.

Precizăm că liderul PSRM nu a fost încă înregistrat de CEC drept candidat la alegerile prezidențiale. Dodon nu a prezentat, deocamdată, semnăturile în susținerea sa, deoarece planifică să aducă CEC-ului un număr record de semnături, spre deosebire de ceilalți candidați.

În același timp, liderul PDM, Marian Lupu, va fi primul candidat pe buletinele de vot, urmat de liderul PL, Mihai Ghimpu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?