X 
Cutremure stiri: 506

Andrei Năstase și-a prezentat la CEC semnăturile colectate

12 sep. 2016,, 11:07   Politică
3020 2

Andrei Năstase și-a prezentat la CEC semnăturile colectate
Foto : jurnal.md

Preşedintele Partidului Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA), Andrei Năstase, a prezentat astăzi la Comisia Electorală Centrală (CEC) listele de subscripție cu semnăturile colectate în susţinerea sa pentru alegerile prezidențiale din 30 octombrie curent, informează Moldpres.


Potrivit liderului PPDA, procesul de colectare a semnăturilor s-a încheiat acum cîteva zile. „În total au fost prezentate 25 de mii de semnături în susţinerea candidatului PPDA la alegerile prezidenţiale. După înregistrarea candidaturii mele la CEC voi depune tot efortul pentru a învinge în scrutinul prezidenţial. Astfel, mă oblig să fac lumină în cazul furturilor din sistemul bancar, cei vinovaţi să fie anchetaţi, iar cetăţenii să nu achite din cont propriu banii furaţi”, a spus Andrei Năstase.

Potrivit președintelui CEC, Alina Russu, instituția urmează să verifice în decursul a şapte zile setul de documente prezentat de PPDA și să decidă înscrierea efectivă a candidatului formaţiunii în competiția electorală.

Anterior, candidatul PDM, Marian Lupu, candidatul PL, Mihai Ghimpu, şi cel al PPEM, Iurie Leancă, au prezentat la CEC listele de subscripție cu semnăturile colectate în susținerea lor. Ulterior, Marian Lupu a fost înregistrat de CEC în competiţia electorală pentru funcția de preşedinte al ţării.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав