Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Ghenadie Golovkin l-a învins pe Brook în rundă a 5-a

11 sep. 2016,, 12:29   Externe
2567 0
Foto: noi.md

Boxerul kazah Ghenadi Golovkin a oferit un interviu după ce l-a învins pe britanicul Kell Brook. Acest lucru a fost comunicat de Sports.kz.


- Aș vrea să-i mulțumesc Londrei, publicului, tuturor fanilor. Îi dau dreptate măiestriei lui Kell, el este un luptător mare și bun, precum și faptului nu i-a fost frică de mine. Îl respect, dar el nu mi-a părut suficient de puternic. A fost un fel de sparring, el nu mi-a creat probleme. Deja înțeleg decizia antrenorului lui Brook, pentru că am văzut că sfîrșitul luptei se apropie. Acum sînt deschis pentru toți boxerii - de exemplu, Eubank Jr., dar pentru început aș vrea să mă întîlnesc cu Billy Joe Saunders, a spus Golovkin.

Reamintim că Golovkin a cîștigat prin TKO în runda a 5-a. După o altă porție de pumne ratate, colțul britanicului a aruncat un prosop, renunțînd la continuarea luptei.

Astfel, Golovkin în vîrstă de 34 de ani a obținut deja a 36-a victorie în cariera sa și continuă să fie invincibil. Kazahul a înregistrat a 33-a victorie în total și a 22-a consecutiv prin TKO. Lui îi aparține cea mai lungă serie de knockout-uri consecutive.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?