Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4062

Director nou la Apă Canal

9 sep. 2016,, 09:34   Capitala
4509 2

Director nou la Apă Canal
Foto : noi.md

Primăria municipiului Chişinău informează că începînd cu ziua de astăzi, 9 septembrie 2016, Veronica Herţa este noul director al SA „Apă-Canal Chişinău".


Veronica Herţa a fost propusă în funcţie de către consiliul de administraţie al întreprinderii şi aprobată de către adunarea generală a societăţii.

De menţionat că Veronica Herţa deţine, din luna februarie 2010, funcţia de şef al Direcţiei generale finanţe a Primăriei Chişinău. De asemenea, din aprilie 2016, dînsa a deţinut funcţia de preşedinte al consiliului de administraţie al SA „Apă-Canal Chişinău".

Veronica Herţa va fi detaşată pentru o anumită perioadă de timp în funcţia de director al întreprinderii, iar conducerea Direcţiei generale finanţe în cadrul Primăriei va fi asigurată temporar de către un funcţionar din cadrul subdiviziunii.



Informația privind eventuala demisie a șefului „Apă-Canal Chișinău” a fost vehiculată după ce la începutul lunii august ANRE a publicat datele auditului efectuat la Întreprindere. Din raport reiese că conducerea „Apă-Canal Chișinău” a procurat mobilier de oficiu pentru Întreprindere la prețuri ce depășesc cu mult prețurile cu ridicata.

S-a mai constatat că principalii furnizori de echipamente la Întreprindere au fost companiile care aparțin fiicei lui Becciev – Elena Agachi. Drept răspuns la acuzații, Becciev a comunicat atunci că datele auditului efectuat de ANRE nu sînt veridice.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?