Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Regele muzicii pop, Michael Jackson ar fi împlinit 58 de ani

29 aug. 2016,, 11:57   Showbiz
3212 1

Foto: publika.md

Michael Jackson, celebrul, controversatul și inconfundabilul rege al muzicii pop, s-a născut pe 29 august 1958, și astăzi ar fi împlinit 58 de ani. În ciuda faptului, că au trecut mai bine de șapte ani de la moartea lui, acesta continuă să atragă atenția publicațiilor din întreaga lume.


Michael Jackson s-a stins din viața la vîrsta de 50 de ani, în reședința lui din California, în urma unui stop cardiac provocat de o supradoză de un anestezic foarte puternic. Acesta îi fusese administrat chiar de medicul lui personal, Conrad Murray, care a fost condamnat la 4 ani de închisoare pentru crimă involuntară.

Interpretul a fost căsătorit de două ori, cu Debbie Rowe și Lisa Marie Presley, fiica legendarului Elvis Presley. Are trei copii, Paris, Michael și Prince Jackson.

Considerat, unul dintre cei mai mari artiști din toate timpurile și cel mai influenți oameni din industria muzicală, el a încetat din viață cu doar două luni înainte să împlinească 51 de ani. Însă, controversele privind viața lui continuă și la mai bine de șapte ani de la moartea sa, iar fanii din întreaga lume îl sărbătoresc și astăzi prin diverse evenimente organizate în memoria acestuia.

Mai mult, tocmai medicul care i-a administrat cocktail-ul letal este cel care l-a adus din nou pe Michael în atenția publicațiilor de scandal. Conrad Murray a lansat recent o carte despre viața artistului, intitulată „This is it!”, la doi ani după ce a fost eliberat din închisoare, în care scoate la iveală aspecte urîte din viața regelui muzicii pop.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?