X 
Cutremure stiri: 506

Tulburător! O copilă de 10 ani, scoasă de sub dărîmături în Italia (VIDEO)

25 aug. 2016,, 11:20   Externe
3303 0

Foto: realitatea.net

După mai mult de 17 ore de chin, o fetiţă de doar 10 ani a fost scoasă de echipele de salvare din Italia care caută încontinuu supravieţuitori ai cutremurului devastator din centrul Italiei.


Întrega intervenţie de salvare a fost filmată şi făcută publică de publicaţia britanică Daily Mail. "Se aude ceva aici, dedesubt. E cineva acolo", se aude o voce. Avînd în vedere că pînă acum au murit cel puţin 247 de oameni, faptul că fetiţa a reuşit să supravieţuiască este o minune.

Un pompier pe nume Danilo Dionisi, din Ascoli Piceno a declarat că "O copilă de 10 ani a fost scoasă de sub darîmături şi transportată de urgenţă la spital. Imaginile vorbesc de la sine, puteţi vedea cum arată oraşul acum", a spus el.

Bilanţul deceselor provocate de seismul din Italia a ajuns la 247, a anunţat joi dimineaţă Protecţia Civilă, precizînd că este vorba de un număr provizoriu, relatează Associated Press.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав