X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4053

Pe piaţa Moldovei va apărea rețeaua rusească de vînzare cu amănuntul „Eldorado”

3 iun. 2016,, 15:40   Business
6551 4
На рынок Молдовы выходит российская ритейл-сеть «Эльдорадо»
Foto: mail.ru

Pe piaţa Moldovei va apărea rețeaua de magazine de tehnică de menaj şi electronică „Eldorado”, care este una dintre cele mai mari din Rusia.


Această reţea intenţionează să deschidă la Chişinău trei magazine, informează NOI.md.

După cum se menţionează în comunicatul companiei, pe piaţa moldovenească reţeaua „Eldorado” va apărea în cadrul strategiei de expansiune internaţională, pe care ea începe s-o realizeze.

Se prevede că pe parcursul anului 2016 unităţi ale „Eldorado” vor fi deschise în cele mai mari oraşe din Moldova, Kirghizia, Armenia şi Kazahstan. În particular, în capitala Moldovei, Chişinău, se prevede deschiderea a trei magazine cu suprafaţa de pînă la 2 mii m.p.

Totodată, pretutindeni vor fi deschise unităţi „Eldorado” în format de magazin universal cu un bogat sortiment de mărfuri de la principalii producători, inclusiv noi categorii de mărfuri: pentru copii şi mame, pentru casă, grădină şi reparaţii.

S-a specificat că strategia de expansiune adoptată este o confirmare elocventă a faptului că brandul „Eldorado” este bine cunoscut şi popular peste hotarele Rusiei şi se bucură de un grad înalt de încredere din partea cumpărătorilor din statele vecine.

Directorul general al companiei „Eldorado”, Mihail Nikitin, a specificat că pînă în prezent compania a extins considerabil geografia reţelei sale pe teritoriul Rusiei, a cucerit noi oraşe prin formatul său şi a acordat locuitorilor lor acces la o alegere enormă de producţie de calitate şi un nivel înalt de deservire.

Compania însă a decis să nu se limiteze la cele realizate şi a lansat reţeaua într-un şir de ţări, unde brandul „Eldorado” se bucură de respectul şi aprecierea necesară.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?