X 
Cutremure stiri: 502

Dana Marchitan a lansat încă o piesă nouă (VIDEO)

20 apr. 2016,, 10:35   Showbiz
5957 0

Dana Marchitan a lansat încă o piesă nouă
Foto: Acasatv.md

Dana Marchitan și-a trasat pentru acest am o mulțime de planuri. Astfel, recent, ea a lansat încă o piesă nouă, intitulată „Între da și nu”.


Potrivit interpretei, aceasta este o melodie comercială, în stil reggae, informează NOI.md.

Piesa a fost lansată în colaborare cu Smally (Vitalie Catană), căruia îi aparține muzica, textul fiind scris de Georgeta Voinovan. „Dintr-o piesă orientală s-a transformat într-una pozitivă, în stil raggae. Este o piesă relaxantă, una de vară, este bună de pus pe radio”, a menționat Dana în cadrul unei emisiuni.

Dana nu mai activează alături de cei de la Big Flash Sound, dar a început să colaboreze cu bandul lui Valentin Uzun – „Tharmis”.

„Sînt o persoană căreia nu-i place să stea pe loc, totdeauna tind să mă dezvolt. Sper să venim în scurt timp cu noi piese. Sînt recunoscătoare celor de la Big Flash Sound pentru școala și lecțiile primite de la ei”, s-a justificat Dana Marchitan.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав