Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

GEELY GALAXY E8 câștigă “Oscarul pentru design” ©

19 mar. 16:18   Ştiri Auto
3931 0

Automobilul electric GEELY Galaxy E8 a câștigat un premiu meritoriu iF Design Award 2024 pentru designul său spectaculos și impresionant. Modelul a caștigat dintre cele 11.000 de lucrări înscrise din 72 de țări, informează serviciul de presă al producătorului auto.

Competiția internațională iF Design Award este comparată cu premiile Oscar. Acesta este unul dintre cele mai mari trei premii mondiale în domeniul designului industrial, alături de Red Dot (Germania) și IDEA (SUA). GEELY Galaxy E8 a fost recunoscut de 132 de experți în design din 23 de țări.

Sedanul electric flagship GEELY Galaxy E8 este echipat cu primul panou frontal luminos produs la nivel mondial, care a fost creat cu ajutorul unei tehnologii speciale de "microgravare cu laser". Modelul nu numai a adoptat elementele originale ale conceptului stilistic al mărcii GEELY, cât a dobândit și caracteristicile individuale recunoscute. GEELY Galaxy E8 este echipat cu un ecran inteligent de 45 de inchi, primul din producția de acest tip, cu rezoluție 8K. Automobilul electric GEELY ține cont în timp real de nevoile șoferului și ale fiecăruia dintre pasageri, analizând experiența interactivă conform diferitelor scenarii.

2
2
1
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?