Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Roşca: Nu cred că ei au o înţelegere de pace şi prietenie pe termen lung (VIDEO)

3 noi. 2015,, 11:30   Parerile expertilor
4589 4
Рошка: Не думаю, что у них есть долгосрочная договоренность о мире, дружбе и «жвачке»
Foto: noi.md
„Renato Usatîi este cel mai reuşit proiect politic din întreaga istorie politică a Republicii Moldova. Nu e atît de simplu să ridici în termen scurt un «val uriaş», creînd un partid mare şi obţinînd o popularitate enormă”, a declarat pentru NOI.md fostul lider al PPCD, Iurie Roşca.

„E firesc faptul că cineva îl place şi cineva nu. Dar este un politician foarte puternic. Usatîi este pe placul numeroşilor alegători, deoarece spune anume ceea ce aşteaptă electoratul. Şi mie îmi pare că el este sincer. În afară de aceasta, el este un om destul de bogat. Businessul din Rusia și l-a pus pe picioare de unul singur. De menţionat că afacerea lui este în Rusia, iar banii îi cheltuieşte în Moldova”, a menţionat politicianul.

Se vehiculează faptul că liderul „Partidului Nostru” nu este independent, că în spatele lui ar sta cineva. Solicitat să răspundă la întrebarea dacă este posibilă vreo conexiune cu fostul prim-vicepreşedinte al Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, Iurie Roşca a răspuns: „Poate există unele perioade scurte de conciliere, dar eu niciodată nu voi crede că Vladimir Plahotniuc îl controlează pe Renato Usatîi, ori că ei au o înţelegere de pace şi prietenie pe termen lung. Aşa ceva este imposibil. Cred că Usatîi este un jucător suficient de iscusit pentru a nu intra în subordinea cuiva din Moldova sau de la Moscova, sau chiar din alte capitale”.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?