Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Noutatea Jaguar XF: Ziua ușilor deschise în salonul auto de pe bd.Cantemir, 14 ©

27 oct. 2015,, 14:15   Ştiri Auto
5908 0
Новинка JaguarXF: День открытых дверей в автосалоне на Кантемира, 14
Foto: noi.md

Britania – tradiții seculare, lux regesc și calitate de clasa premium. Anume de aceea noul Jaguar XF este un britanic veritabil.



Această noutate era demult așteptată însalonul Jaguar. Sedanul total nou Jaguar XF este o simbioză a stilului sport cu luxulde сlasa premium. XF trebuie și va deveni una dintre cele mai frumoase perle din salba șirului de modele Jaguar.Producătorul englez poziționează noul model-premium Jaguar XF drept automobilul pentru un om liber. În Republica Moldova, care om se poate considera liber de orice circumstanțe?

Pentru a nu restrânge cercul potențialilor admiratori ai modelului XF,cei de la salonul Jaguar din Chișinău au decis să renunțe la tradiționala lansare a noului model, cu invitarea prealabilă a persoanelor publice. La 17 septembrie,2015, expres pentru modelul Jaguar XF, în salonul auto de pe bd.Cantemir,14 a fost anunțată Ziua ușilor deschise. Orice doritor a putut vizita salonul și efectua un test-drive al noului sedan-premium de la Jaguar.Mai bine de 15 amatori ai automobilelor de lux s-au folosit de această ocazie, majoritatea absolută dintre ei au rămas așa sau altfel încântați de posibilitățile sedanului-premium XF (vezi imaginile și citește comentariile clienților)



Opiniile oaspeților «Zilei ușilor deschise» privind Jaguar XF:

«Un design minunat, mi-a lăsat senzația de bucurie. Eu am unul de culoare gri-bej cu salonul de piele neagră-gri. Însă acum aș alege unul albastru închis cu salonul bej. Mașina este perfect dirijabilă. Stabilă la viteză în linie dreaptă, merge lin, nu observi cum accelerezi peste 120 ».

«A fost un test-drive. Cât privește garnisirea, mersul lin, stabilitatea pe drum – fără comentarii. Nici o insatisfacție, doar satisfacții!!! Dar cel mai mult frapează salonul acestui XF! Calitatea garnisirii, a materialelor, numai lemnul cât face!!!! Cel de 3 litri accelerează normal, chiar dacă eu am așteptat mai mult. Și dacă incluzi regimul sport – pur și simplu zbori!».



«De curând am procurat această fiară. La început amicii mă convingeau să n-o fac, să procur mai bine un neamț, acum însă s-au răzgândit. În oraș, mașina este manevrabilă, merge lin, simți un confort veritabil. Suspensia e o minune, orice teren accidentat îl depășește ușor și lin!!! Dacă la drum vă plictisiți (ceea ce este puțin probabil), e suficient să apeși pedala și felina sare înainte cu o viteză spectaculoasă. Șofatul la viteze mari este excelent. Impresiile sunt doar pozitive!!!».

«O ergonomie excelentă, exterior impresionabil, un interior demn, completări selecte ».



«Automobilul este foarte confortabil, stilat, are o izolare fonică bună și multe alte chestii plăcute pentru oamenii din mașină ».

«Un aspect excelent, defectele lipsesc, motorul puternic, tapițeria salonului este din materiale de cea mai înaltă calitate ».



«Un gentilom englez de calitate, cu un interior și un exterior frumos, salonul din piele cu scaunele și volanul încălzite, climat-control cvadrizonal cu deschidere-închidere automată a gurilor de aerisire, cruise-control, senzori de ploaieșilumină, senzori de parcarefață și spate, cameră retrovizoare pentru mersul cu spatele, regimul "Sport", padele de schimbare manuală a vitezelor, puc glisant al cutiei de viteze, frâna de parcare electronica cu decuplare automată în cazul ambreiajului pentru a începe mișcarea, dirijarea comodă (de direcție și computer de bord), de tip hands-free, iluminare impresionantă de culoare azurie, senzor de iluminare a salonului, acces comod, fără cheie, în salon, port-bagajul poate fi deschis prin apăsarea unui buton al cheii electronice ».

Traditional clientii salonului auto au avut posibilitatea sa guste cafea si ceai oferite de compania Julius Meinl.




Puteti testa noul Jaguar XF in salonul Auto Jaguar de pe bd. Cantemir 14, sau la tel (022) 578 905.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?