X 
Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4057

Percheziţii într-un dosar de contrabandă cu țigări din Moldova

26 oct. 2015,, 14:30   Societate
3106 1

В Румынии проходят обыски по делу о контрабанде сигарет
Foto: gov.md

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) - Biroul Teritorial Brăila efectuează 32 percheziții domiciliare pe raza județelor Brăila, Galați și Suceava din România.

Acţiunea vizează destructurarea unui grup specializat în săvârșirea infracțiunii de contrabandă calificată, anunţă Agerpres.

"În cauză există suspiciunea rezonabilă că, începând cu anul 2010, pe raza județelor Brăila, Galați și Suceava s-a constituit un grup infracțional organizat, având ca principală preocupare infracțională contrabanda cu produse din tutun, care provin din Ucraina și Republica Moldova. S-a reținut că membrii grupului au procurat, transportat, depozitat și distribuit importante cantități de țigări, obținând importante beneficii materiale, prejudiciul estimat fiind de peste 500.000 euro", precizează un comunicat al DIICOT.

Potrivit sursei citate, la sediul DIICOT — Biroul Teritorial Brăila urmează să fie aduse, în vederea audierii, un număr de 70 de persoane.

Acțiunea a fost efectuată împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul S.C.C.O. Brăila, S.C.C.O. Vrancea, B.C.C.O. Galați, B.C.C.O. Suceava și cu sprijinul I.P.J. Brăila și I.J.J. Brăila, iar suportul tehnic și informativ a fost asigurat de către S.R.I.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?