X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Poroșenko le-a povestit studenților americani despre boala sa

1 oct. 2015,, 17:50   Externe
7459 15

Foto: agerpres.ro

Președintele Ucrainei Petro Poroșenko a declarat că a răcit în New York, unde a participat la sesiunea a 70-a Adunării Generale a ONU. El a declarat acest lucru într-un discurs rostit la Universitatea Columbia.

"Timp de patru zile am răcit serios, am acum febră 38,5 grade", - a declarat Poroșenko. În același timp, președintele a spus că nu poate refuza un discurs în faţa studenților americani. "Întîlnirea cu viitorii lideri mondiali este foarte importantă pentru mine", - a declarat șeful statului, potrivit lenta.ru.

În discursul său Poroșenko a mai spus că Uniunea Europeană nu poate supraviețui fără Ucraina, care trebuie să devină membru al UE, chiar dacă europenii nu doresc acest lucru. În plus, el a spus că după încetarea mandatului vrea să fie eurodeputat și a exprimat încrederea că Kievul în curînd va întoarce Donbasul și Crimeea.

Cu puțin timp înainte, vorbind la Adunarea Generală a ONU, Poroșenko a acuzat Rusia că "duce război" împotriva Ucrainei și de "ocuparea" a 44 de mii de kilometri pătrați de teritoriu în Crimeea și Donbas. Președintele Ucrainei a numit Rusia "un fost partener strategic".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?