X 
Cutremure stiri: 506

Kupcenko aduce în Moldova filmul „Profa”

1 oct. 2015,, 15:45   Societate
4935 1
Купченко везет в Молдову "Училку"
Foto: ru.sputnik.md
Irina Kupcenko, artistă a poporului din Rusia, va prezenta la Chișinău filmul de rezonanță „Profa” („Училка”), în care actrița a interpretat rolul principal. Acest fapt l-a comunicat pentru Sputnik Irina Ivancenko, secretar de presă al Festivalului de filme „Întrevedere cu Rusia” («Свидание с Россией»), care se va desfășura în Republica Moldova între 10 și 14 octombrie.

Filmul „Profa” va fi proiectat la 11 octombrie, începînd cu 18.30, la Cinematograful „Gaudeamus” din capitală. Pelicula relatează despre un caz extraordinar care s-a produs la una dintre școlile Rusiei. Profesoara de istorie, pe care a interpretat-o Kupcenko, ia ostateci elevii din clasa, unde are lecții. Filmul, prin cazul descris, demonstrează problematica relațiilor între generații, precum și dezvăluie un șir de probleme stringente ce țin de instruirea contemporană și viziunea asupra ei a profesorilor și elevilor.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав