X 

Jaguar XE: promoţie specială în Moldova pentru noul sedan premium (FOTO) ©

1 oct. 2015,, 11:55   Ştiri Auto
3685 1

Jaguar XE e cel mai nou sedan premium în segmentul său, marcînd lansarea mărcii britanice într-un segment în care s-a lăsat aşteptată mult. Noul XE a debutat cu un design plin de emoţie şi un caracter veritabil de felină, emanat mai ales prin naturaleţea în condus şi în senzaţiile date de suspensia cu arhitectură avansată a maşinii.

Primele exemplare ale noului sedan britanic se află deja în showroom-ul Jaguar din Chişinău, gata de a fi îmblînzite de viitorii proprietari. Iar pentru a marca lansarea noului Jaguar XE în Moldova, distribuitorul mărcii britanice din Moldova a anunţat o promoţie specială pentru 3 exemplare Jaguar XE, aflate în prezent în showroom-ul mărcii. Cele 3 exemplare, primele în Moldova, sînt generos echipate şi oferite la un preţ special! Sînt doar 3 la număr, aşa că trebuie să vă grăbiţi să prindeţi o felină în „cuşca” garajului Dvs.!

Jaguar XE 20d Pure Glacier White

Dotată cu un propulsor diesel de 2.0 litri, cu 180 CP şi 430 Nm la activ, cuplat la o cutie de viteze automată cu 8 trepte, această versiune a lui Jaguar XE poate prinde prima sută în doar 7.8 secunde şi este capabilă de atingerea unei viteze maxime de 228 km/h.

Deşi e extrem de dinamic, modelul este şi foarte eficient, avînd înscris în fişa tehnică un consum mixt de doar 4.2 litri/100 km.

Exemplarul din showroom-ul Jaguar Moldova dispune de dotări precum habitaclul cu tapiţerie de piele neagră, sistem de preîncălzire electrică a habitaclului, sistem start/stop, sistem de cruise control cu limitator de viteză, jantele din aliaj de 17 ţoli cu 10 spiţe, senzor de ploaie, faruri xenon cu reglaj automat şi LED-uri de zi, instalaţie de spălare a farurilor, senzori de parcare faţă şi spate cu cameră video, volan încălzit, sistem audio Meridian 370W cu 11 difuzoare. Preţul standard al acestui exemplar constituie 39,092 EUR, însă în cadrul promoţiei acest exemplar e oferit la un preţ special de 34,800 EUR.

Jaguar XE 20d Prestige British Racing Green

Exemplarul acesta e preferatul nostru datorită culorii superbe. E vorba de acel verde britanic legendar, „racing green”care a definit şi mai defineşte personalitatea specială a maşinilor britanice! După noi, asta e cea mai potrivită culoare pentru sedan Jaguar adevărat!Sub capota acestui exemplar se află acelaşi diesel de 2.0 litri, menţionat mai sus, cu 180 CP şi 430 Nm la activ. Motorul este de asemenea cuplat la o cutie de viteze automată cu 8 trepte, iar puterea e transmisă roţilor spate.


De această dată, însă, vorbim de un interior minunat, tapiţat cu piele bej şi inserţii de lemn. Toate dotările menţionate mai sus sînt prezente şi aici, cu un plus sesizabil la execuţia interiorului. La acele dotări se mai adaugă şi încălzirea scaunelor faţă şi spate, portbagajul acţionat electric, precum şi pragurile iluminate. Preţul standard al acestui exemplar constituie 42,765 EUR, iar în cadrul promoţiei e valabil un preţ special de 38,800 EUR.

Jaguar XE 25t Prestige Black Cherry

Maşina asta e destinată celor ce-şi doresc un motor îmbibat cu performanţa pură, pe bază de petrol. Sub capotă e un benzinar turboaspirat de 2.0 litri, care dezvoltă 240 CP şi 340 Nm. Sedanul poate prinde prima sută în numai 6.8 secunde, iar consumul mediu rămîne într-un interval moderat, de 7.5 litri/100 km.

Motorul e cuplat de asemenea la o cutie de viteze automată cu 8 trepte.Şi acest exemplar e generos dotat, lista dotărilor fiind identică celei a sedanului menţionat mai sus, cu o diferenţă la culoarea tapiţeriei de piele a interiorului şi a inserţiilor de lemn. Preţul standard al acestui exemplar este de 42,757 euro, iar preţul special din cadrul promoţiei constituie 37,800 EUR.

Adresă şi contacte

După cum se poate observa, prinzînd unul din cele 3 Jaguar-uri XE la preţ special, puteţi economisi pînă aproape de 5,000 de euro şi veţi mai avea şi satisfacţia de a fi printre primii posesori din Moldova ai noului sedan premium. Daţi fuga repede în showroom-ul Jaguar din Chişinău, situat pe bd. Cantemir 14! Consultanţii Jaguar vor fi bucuroşi să vă asiste şi telefonic, la numărul 022-578-920.


0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?