Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Ședința extraordinară a CMC, amânată (VIDEO)

25 sep. 2015,, 15:05   Capitala
3847 1
Разборки в проевропейском альянсе в Мунсовете
Foto: moldnews.md
(Update 13:05) După câteva zeci de minute de așteptare, s-a constatat că nu s-a întrunit numărul necesar de consilieri municipali pentru a putea începe ședința CMC. Aceasta fiind contramandată pentru o perioadă nedeterminată.

(Update 12:45)La scurt timp, primarul Dorin Chirtoacă și făcut apariția și a încercat să explice întârzierea de 40 de minute la ședința CMC. „Lispesc câțiva consilieri din PLDM și în acest caz exista riscul ca să avem un președinte al ședinței din partea PSRM, dar noi avem suficient circ în centrul capitalei nu mai trebuie și aici. Dacă nu suntem 26 de consilieri, socialiștii au posibilitatea să facă așa cum vor, mai bine mai așteptăm până se apropie din colegi”, a declarat Chirtoacă.

(Update 12:40) La rândul să Ilian Cașu, consilier municipal din partea Partidului Nostru a declarat că se alătură colegilor din PSRM și părăsesc sala de ședințe.

(Update 12:35) „Asta nu este o atitudine responsabilă, ca primarul Dorin Chirtoacă să fie așteptat în sala de ședințe de către consilierii municipali. Noi consilierii din partea PSRM părăsim sala de ședințe în semn de protest pentru atitudinea iresponsabilă a lui Chirtoacă”, a afirmat Ion Ceban.

În jurul orei 12:30 consilierul municipal din partea PSRM, Ion Ceban s-a arătat nemulțumit de atitudinea primarului Dorin Chirtoacă care întârzie de mai bine de jumătate de oră. Consiliul Municipal Chișinău se întrunește astăzi, 25 septembrie, într-o ședință extraordinară preconizată pentru ora 12:00.

Pe ordinea de zi figurează trei subiecte care urmează a fi discutate de consilierii municipali.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?