X 
Cutremure stiri: 506

Coaliția proeuropeană din CMC intenţionează să desfăşoare o şedinţă a Consiliului

23 sep. 2015,, 10:15   Capitala
2122 0
Проевропейский альянс в Кишиневе намерен провести заседание мунсовета
Foto: moldnews.md
Coaliția proeuropeană din Consiliul Municipal Chişinău intenţionează, pînă la sfîrşitul săptămînii, să desfăşoare şedinţa Consiliului.

După cum a relatat agenţiei "Infotag" liderul fracţiunii Blocului electoral "Platforma Populară Europeană din Moldova – Iurie Leancă" (PPEM), Oazu Nantoi, luni a avut loc întrevederea reprezentanţilor partidului coaliției, în cadrul căreia toţi au pledat pentru desfăşurarea şedinţei.

Potrivit lui, "decizia coaliției nu are nimic în comun cu cerinţele Partidului Socialiştilor şi cele cîteva puncte preliminare de pe ordinea de zi a şedinţei scurte sînt subiecte pe care consilierii municipali nu le-au adoptat la şedinţele precedente. Ordinea de zi încă se discută".

El a menţionat că "nu se ştie cînd va avea loc şedinţa, posibil vineri".

Anterior socialiştii au desfăşurat o conferinţă de presă în cadrul căreia au solicitat desfăşurarea şedinţei extraordinare a CMC. Ei au propus ca pe ordinea de zi a acesteia să fie introduse trei puncte: privind introducerea moratoriului la toate obiectele în construcţie, precum şi examinarea subiectelor care nu au fost introduse pe precedentele agende.






0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав