Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

Membrii şi simpatizanţii Platformei Civice „Demnitate şi adevăr” îl cheamă pe preşedinte în faţa poporului

16 sep. 2015,, 13:00   Societate
15369 4
Платформа "ДА" призвала президента "выйти к народу"
Foto: lifenews.ru
Membri şi simpatizanţi Platformei Civice "Demnitate şi adevăr" (DA) i-au solicitat preşedintelui Republicii Moldova „să se trezească” şi să iasă în faţa poporului. Potrivit agenţiei "Infotag", aproximativ 150 de protestatari au scandat miercuri dimineaţă în faţa reşedinţei preşedintelui "Treziţi-vă!", "Poliţia cu noi!".

Unul dintre activiştii Platformei "DA", Inga Grigoriu, a spus că "oamenii s-au trezit şi au venit la reşedinţa preşedintelui pentru a vorbi cu şeful statului".

"Domnule preşedinte, într-un stat democratic, şeful statului iese în faţa protestatarilor, iar dumneavoastră nu aţi venit niciodată. Ne facem griji pentru dumneavoastră, treziţi-vă", a spus ea.

Preşedintele asociaţiei agricultorilor "Uniagroprotect", Alexander Slusari, a menţionat că protestatarii doresc să se convingă că preşedintele este viu şi sănătos.

"Domnule preşedinte, noi am venit, iar dumneavoastră dormiţi la birou. Treziţi-vă, vrem să întoarcem ţara înapoi poporului. Ieşiţi măcar pentru un minut, pentru ca să ne convingem că sînteţi bine. Oamenii vă cer să le întoarceţi ţara înapoi", a spus Slusari.

Demonstranţii au avertizat că vor reveni la reşedinţă cu proteste, pentru a se întîlni cu preşedintele. Agenţia "Infotag" a aflat că în momentul protestului preşedintele nu se afla la Reşedinţa de Stat, ci la reşedinţa de la Condriţa.

La ora 14.00, protestatarii vor picheta Banca Naţională a Moldovei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?