X 
Cutremure stiri: 502

Afiș cultural pentru 6 septembrie

6 sep. 2015,, 10:00   Societate
3459 0
Афиша на 6 сентября
Foto: basarabia.md
Cinema

La cinematografele Patria Loteanu și Patria-Multiplex vor fi derulate: comedia „Vacanță cu peripeții”, filmul-fantasy „Cei patru fantastici”, filmele bazate pe actiune „Agentul de la U.N.C.L.E.”, „Misiune: Imposibilă. Națiunea secretă” si “Self/Less: Transfer de viață”, premierele “Vibreaza cu mine”, “Hitman: agent 47”, precum si desenul animat “Minionii in 3D”.

Expoziții

La Muzeul Național de Istorie a Moldovei pot fi vizitate expozițiile: „Candelă nestinsă a credinței”, „La început a fost…Lutul”, „Comorile trecutului”, „Arme și echipament militar – o evoluție în timp”, „Moldova sovietică: între mituri și gulag”, „Istorie și civilizație”, Diorama „Operația Iași-Chișinău. 1944”.

Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală vă invită să vizitați expoziția „Natura. Omul. Cultura”.

Spectacole

La Festivalul International “Maria Biesu” vom putea urmări opera „Elixirul dragostei” de G. Donizetti.

Teatrul “Guguta” invita toti picii si parintii lor la spectacolul “Trei gaini printre straini”, care va incepe la ora 11:00.

Iar Teatrul "De pe strada Trandafirilor" va prezenta la ora 12:00 spectacolul pentru copii “Pippi Ciorap-Lung”, iar la 18:00 - spectacolul “Cioara alba”.

De astazi sunt deschise usile teatrului “Luceafarul”, la spectacolul “Hansel si Gretel” de la ora 12:00.

Competitii

Tot astazi are loc cea de-a doua etapa a competitiei Cupa Lapmol. Startul se va da în parcul din Grădina Botanică, m. Chișinău.

Concerte

La Moldexpo este organizat Open Air cu 6 invitați speciali de peste hotare și cu mai mulți interpreți autohtoni, care va începe la ora 11:00. James Arthur, Dan Balan, Ştefan Banică Junior, Alexandra Stan, Vera Brejneva, Dima Bilan, Filip Kirkorov şi mulţi alţi interpreţi autohtoni vor crea un show excepţional la Moldexpo timp de o zi întreagă. Intrarea este gratuita.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав