Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Afiș cultural pentru 5 septembrie

5 sep. 2015,, 09:30   Societate
3012 0
Афиша на 5 сентября
Foto: moldovenii.md
Cinema

La cinematografele Patria Loteanu și Patria-Multiplex vor fi derulate: comedia „Vacanță cu peripeții”, filmul-fantasy „Cei patru fantastici”, filmele bazate pe actiune „Agentul de la U.N.C.L.E.”, „Misiune: Imposibilă. Națiunea secretă” si “Self/Less: Transfer de viață”, premierele “Vibreaza cu mine”, “Hitman: agent 47”, precum si desenul animat “Minionii in 3D”.

Expoziții

La Muzeul Național de Istorie a Moldovei pot fi vizitate expozițiile: „Candelă nestinsă a credinței”, „La început a fost…Lutul”, „Comorile trecutului”, „Arme și echipament militar – o evoluție în timp”, „Moldova sovietică: între mituri și gulag”, „Istorie și civilizație”, Diorama „Operația Iași-Chișinău. 1944”.

Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală vă invită să vizitați expoziția „Natura. Omul. Cultura”.

Spectacole

Pentru 5 septembrie, la Festivalul International “Maria Biesu” este programat baletul „Romeo şi Julieta” de S. Prokofiev.

Teatrul “Guguta” invita toti picii si parintii lor la spectacolul “Pacala si Tandala”, care va incepe la ora 11:00.

Iar Teatrul "De pe strada Trandafirilor" va prezenta la ora 18:00 spectacolul “Cioara alba”. Acesta va fi in limba rusa.

Competitii

Clubul Auto OVERDRIVE te invită la CUPA de DRAG RACING 2015. Cele mai puternice automobile din Moldova, Ucraina şi Romania se vor intrece la viteza. Inceputul - ora 11:00, la Podul de la Telecentru. Intrare libera.

Circ

Teatrul Focului "Impyro" din Chişinău, îşi adună prietenii de breaslă la evenimentul unic „Urban Circus”. Pe lângă participanţii din Moldova, la evenimentul care va avea loc pe strada pietonală A.Diordiţă vor evolua şi artişti de peste hotare. În program sunt jongleri, dansatori flamenco, gimnaşti, tribal dance, led show, fire show.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?