X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Accident de groază la Băcioi

27 iul. 2015,, 08:55   Societate
9886 2
Чудовищное ДТП под Бачой: родственники оплакивают погибших
Foto: mimi-gallery.com
Victimele provin din satul Rezeni, raionul Ialoveni.

Tragedia s-a produs la ora 23:13 minute, pe traseul Chişinău-Cimişlia. Un automobil BMW ar fi ieşit pe contrasens şi s-a lovit frontal cu un microbuz, în care erau trei bărbaţi. Şoferul a murit pe loc, iar pasagerii au fost transportaţi la spital.

"Unul, spitalizat în secţia traumatologie, cu starea de gravitate medie, al doilea pătimit, cu diverse traumatisme, dar uşoare, a refuzat spitalizarea", a spus medicul Igor Curov.

În maşina care ar fi ieşit pe contrasens erau trei bărbaţi şi două femei. Patru oameni, inclusiv şoferul, au murit. În viaţă a rămas doar un bărbat din BMW care este internat în secţia de reanimare, în stare gravă.

"Au făcut ziua onomastică. Băiatul meu pe 20 iulie. S-au dus la Buiucani, la Calea Ieşilor şi acolo toată ziua au petrecut, a fost tot normal", spune tătal omagiatului. Bărbatul afirmă că şoferul automobilului ar fi ieşit pe contrasens pentru a evita o altă ciocnire: "După Băcioi, când s-au ridicat şi când la zare, probabil că a mai mărit viteza şi acolo la o cotitură erau 2 sau 3 maşini. Când le-a văzut, nu a avut încotro."

Martorii susţin că maşinile care staţionau pe marginea drumului participau la un raliu neautorizat. Poliţiştii susţin însă că noaptea trecută nu au fost organizate curse auto ilegale.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?