Transnistria stiri: 1445
Preşedintele stiri: 4066

Usatîi: Dodon a cerut scoaterea mea din cursa electorală (VIDEO)

20 iul. 2015,, 10:12   Politică
8867 21

Foto: noi.md

Liderul formaţiunii politice "Partidul Nostru", Renato Usatîi, îl acuză pe preşedintele PSRM, Igor Dodon, că ar fi cerut excluderea formaţiunii "Patria", din cursa electorală pentru alegerile parlamentare de anul trecut. Usatîi afirmă că există probe, inclusiv înregistrări audio şi video, care ar confirma acest lucru.

"Aştept să apară nişte probe foarte concrete care ar demonstra că domnul Dodon a fost cel care a rugat unele vedete din UE, că hai scoteţi-l pe Usatîi. Ceea ce am văzut cu ochii mei, demonstrează că domnul Dodon a fost cel care a mers, a stat prin genunchi, hai scoteţi-l pe Usatîi, că eu sînt de a nostru, ne ştim de atîţia ani", a declarat Renato Usatîi.

Contactat de Publika TV, Igor Dodon a refuzat să comenteze acuzaţiile aduse.

Curtea de Apel Chişinău A DECIS! Partidul "Patria" este EXCLUS din campania electorală.

Formaţiunea politică "Patria", pe lista căreia a candidat Renato Usatîi, a fost eliminată din competiţia electorală, cu trei zile înainte de alegerile parlamentare, pentru că aceasta ar fi fost finanţată din bani proveniţi din afara ţării.

Igor Dodon l-a supărat rău pe Renato Usatîi. Ce declaraţii au schimbat pe reţele de socializare.

După alegerile locale din iunie, Renato Usatîi şi Igor Dodon s-au certat pe reţelele de socializare. Usatîi i-a acuzat pe socialişti de trădare pentru că au votat mai mulţi preşedinţi de raion, din partea formaţiunilor proeuropene.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?