X 
Cutremure stiri: 506

Premierul propune ca la Chişinău să fie interzise jocurile de noroc

11 iun. 2015,, 10:20   Economie
2326 4
Габурич предлагает запретить в Кишиневе игорный бизнес
Foto: gov.md
Prim-ministrul Chiril Gaburici a îndemnat miercuri Guvernul să iniţieze proiecte de interzicere a jocurilor de noroc la Chişinău, din cauza numeroaselor abateri şi probleme. Premierul a spus că este necesar de găsit un spaţiu pentru aparatele de joc şi cazinouri în afara oraşului, ceea ce corespunde practicii multor ţări, relatează "Infotag".

"Astăzi este extrem de important de reglementat piaţa jocurilor de noroc. Trebuie să concentrăm întreaga ramură într-un singur loc, pentru a simplifica procedura de verificare şi control", a spus Gaburici.

Ministrul Afacerilor Interne, Oleg Balan, l-a informat pe premier despre problemele din domeniul jocurilor de noroc on-line, a căror depistare este extrem de dificilă.

"Acest domeniu al jocurilor nu are licenţă. Noi întreprindem anumite măsuri, dar peste cîteva ore accesul la joc din nou este liber, iar statul nu are suficiente pîrghii de influenţă", a spus el.

Balan a menţionat că în ultima perioadă au fost verificaţi 46 de agenţi economici care activează în domeniul jocurilor de noroc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав