X 
Cutremure stiri: 502

Primăria Chişinău și-a retras permisiunea privind desfăşurarea unui concert cu prilejul Zilei Rusiei

10 iun. 2015,, 10:42   Societate
3692 9
Примэрия Кишинева отозвала разрешение на проведение концерта в честь Дня России
Foto: youtube.com
Primăria Chişinău și-a retras permisiunea de a desfăşura un concert cu prilejul Zilei Rusiei. Surse din cadrul Primăriei au comunicat agenţiei "Infotag" că despre acest lucru marţi a fost anunţată organizaţia obştească "Друзья России", care a obţinut permisiunea de a desfăşura pe 11 iunie în Piaţa Marii Adunări Naţional un concert, avîndu-i ca invitaţi pe Dima Bilan şi alte stele ale estradei ruseşti.

Primăria şi-a motivat decizia prin faptul că pe 9 iunie contractorul a început lucrările de reparare a bulevardului Ştefan cel Mare. Conform comunicatului, contractorul urmează să înceapă lucrările pe mai multe sectoare concomitent şi anume: din direcţia bd. Constantin Negruzzi spre Piaţa Marii Adunări Naţionale; din Piaţa Marii Adunări Naţionale în direcţia bd. Constantin Negruzzi şi din Piaţa Marii Adunări Naţionale în direcţia Calea Ieşilor.

În legătură cu executarea lucrărilor, Primăria municipiului Chişinău anunţă că îşi rezervă dreptul de a relocaliza în alte spaţii publice acţiunile şi manifestările publice, în special cele de amploare, planificate în anumite zone centrale, inclusiv în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Totodată, organizaţia "Друзья России" a rezervat pentru aceeaşi zi scuarul Teatrului Naţional de Operă.

Repararea bulevardului central se desfăşoară în cadrul proiectului de reabilitare şi modernizare a infrastructurii rutiere a 6 străzi principale din zona centrală a Chişinăului. Valoarea totală a proiectului "Chişinău - Drumuri Urbane" este de 22 milioane de euro şi cuprinde următoarele străzi: bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt, bd. Negruzzi, str. Vasile Alecsandri, 31 August 1989, Alexandru cel Bun şi Tighina, cu o lungime totală de 14,3 km.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав