X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Botanica – sectorul cu cele mai multe construcții neautorizate în 2015

1 iun. 2015,, 12:30   Societate
3116 0
В каком микрорайоне столицы больше всего незаконных построек?
Foto: nekrasovka.ru
De la începutul anului 2015 și pînă în prezent, în capitală au fost depistate 67 de construcții neautorizate, informează NOI.md.

Anunțul a fost făcut astăzi, în cadrul ședinței săptămînale a serviciilor Primăriei, de către șeful Secției disciplină în construcție din cadrul Direcției autorizare și disciplină în construcții, Vasile Olaru.

Potrivit datelor prezentate de Olaru, sectorul Botanica din capitală este sectorul cu cele mai multe construcții neautorizate – 20 la număr, apoi urmează sectorul Centru, cu 19 construcții neautorizate, după care – sectorul Ciocana, cu 11 construcții neautorizate. Cele mai puține construcții neautorizate au fost depistate în sectorul Rîșcani și Buiucani: 9 și respectiv 8 construcții neautorizate.

„Pe parcursul săptămîni trecute, la Direcția autorizare și disciplină în construcții au fost primite spre examinare 54 de petiții, 13 cereri de eliberare de autorizații de construcție și 11 cereri de recepție finală. Au fost examinate și date răspunsuri la 10 petiții, 13 cereri de eliberare a autorizațiilor de construcție, au fost examinate 11 obiective în vederea recepțiilor finale. În total au fost examinate 67 de petiții, cereri, demersuri, scrisori, adresări”, a precizat Vasile Olaru.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?