X 
Arşiţa stiri: 195
Jocurile Olimpice stiri: 164
Transnistria stiri: 1458

Cinci priorități ale candidatului independent Cernei

20 mai. 2015,, 13:56   Politică
2543 0

Foto: protv.md

Candidatul independent la funcția de consilier în Consiliul Municipal Chișinău, Oleg Cernei, s-a lansat astăzi în campania electorală pentru alegerile locale din 14 iunie 2015.

După cum informează TRIBUNA, Oleg Cernei a ales să se lanseze în Piața Centrală, argumentînd că, aceasta este imaginea orașului.

”Piața Centrală este cea mai mare problemă a orașului: comerț neautorizat, ambuteiaje, construcții neautorizate, corupție, tot ce înseamnă cultura noastră națională a unui oraș, iar toți cei care au candidat la conducerea Primăriei din 1990 încoace, așa și nu au rezolvat problema pieței și a gării centrale”, a precizat el.

Oleg Cernei a enumerat și cinci priorități de bază din programul său electoral, în calitatea sa de candidat independent în CMC.

”Prin prioritățile mele de bază se numără: cele peste 40 piețe alimentare și industriale să poată să asigure toate locurile disponibile pentru un comerț civilizat; rezolvarea problemei comerțului stradal; reforma locativ comunală și micșorarea facturilor la serviciile comunale; transparența și lupta cu corupția în Primăria mun. Chișinău; problema legată de deșeuri, groapa de lînga comuna Bubuieci este o bombă ecologică a orașului, dar și depolitizarea Autoritățile Publice Locale”, a subliniat Cernei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав