Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4058

Deputații vor audia astăzi raportul Comisiei de anchetă cu privire la BEM

24 mar. 2015,, 08:15   Economie
2986 2

Foto: noi.md

Raportul Comisiei speciale de anchetă privind elucidarea situației de la Banca de Economii, Banca Socială și Unibank va fi audiat astăzi în plenul Parlamentului. Deputații urmează să decidă în debutul ședinței, care va începe la ora 14.00, dacă audierile se vor desfășura cu ușile deschise, informează NOI.md.

Potrivit vicepreședintelui fracțiunii PLDM, Valeriu Streleț, rapoartele, cu titlu de document secret, au fost deja repartizate tuturor deputaților.

„Materialele sînt pentru uz restricționat, ele cad sub incidența Legii cu privire la secretul de stat. După dezbateri vom putea spune ce poate fi anunțat public și ce nu”, a declarat Streleț.

Comisia parlamentară de anchetă privind elucidarea situației de la cele trei bănci problematice a fost creată la finele lunii februarie curent. Membrii Comisiei i-au audiat pînă în prezent pe reprezentanții Băncii Naționale, Procuraturii Generale, ai Centrului Naţional Anticorupţie, ai Serviciului de Informaţii şi Securitate, precum și pe cîțiva deputați.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?