X 
Cutremure stiri: 506

Chișinăul condamnă incidentul de la Corjova

16 mar. 2015,, 10:45   Societate
5044 4

Chișinăul condamnă incidentul de la Corjova
Foto: dubasari.md

Autoritățile de la Chișinău au reacționat la incidentul produs zilele trecute în satul Corjova, raionul Dubăsari, după ce biserica din localitate a fost vandalizată de persoane necunoscute. Reprezentanții Biroului pentru Reintegrare au condamnat incidentul, cerînd autorităților de la Tiraspol să-i identifice pe răufăcători, notează NOI.md.

„Condamnăm vehement acţiunile răufăcătorilor şi pe ale celor care sînt în spatele lor. Ne aşteptam ca autorităţile competente să depună toate eforturile necesare pentru identificarea şi tragerea la răspundere a făptaşilor şi organizatorilor acestui incident. Luînd în consideraţie statutul special al localităţii, care este situată în Zona de securitate, aşteptăm aportul reprezentanţilor transnistreni pentru elucidarea tuturor circumstanţelor acestui caz”, se arată într-o notă informativă a instituției.

Precizăm că în noaptea de 14 spre 15 martie, biserica din localitate și bustul lui Ștefan cel Mare au fost vandalizate, iar automobilul preotului din localitate a fost distrus. Cazul este cercetat de poliție.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав