X 
Transnistria stiri: 1446
Preşedintele stiri: 4071

Narîșkin a susținut o întrevedere cu un grup de deputați în Parlamentul Moldovei

20 feb. 2015,, 12:40   Politică
8120 8
Foto: mir24.tv
Spicherul Dumei de Stat, Serghei Narîșkin, salută crearea grupului interfracțional în Parlamentul Moldovei, care optează pentru integrarea eurasiatică și cooperarea cu țările participante la Uniunea Economică Eurasiatică.

Președintele Camerei Inferioare a Parlamentului rus a susținut vineri o întrevedere cu șeful Partidului Socialiștilor din Moldova, Igor Dodon, și candidatul independent la postul de bașcan (șef) al unității teritoriale autonome Găgăuzia Irina Vlah. Spicherul a reamintit că în ianuarie o delegație a Partidului Socialiștilor a efectuat o vizită în Duma de Stat.

„După întrevederea noastră din ianuarie, în Parlamentul Moldovei a fost format un grup interfracțional pentru integrare eurasiatică, din care fac parte nu numai deputați din partea Partidului Socialiștilor, ci și deputați independenți și toți cei care susțin cooperarea cu Uniunea Economică Eurasiatică, cu Federația Rusă și alte țări membre ale acestei noi organizații integraționiste cu perspective de dezvoltare. Salut acest pas, el este corect”, a spus Narîșkin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?