X 
Cutremure stiri: 502

Federaţia Moldovei de judo are un nou preşedinte

14 feb. 2015,, 14:15   Sport
7652 0

Иван Вынага сменил Вячеслава Манолаки на посту президента федерации дзюдо РМ
Foto: tv7.md

Rocadă prezidenţială la Federaţia de judo. Ion Vinaga l-a înlocuit în această funcţie pe Veaceslav Manolachi care a condus federaţia în ultimii 15 ani. Fostul preşedinte a decis să-şi dea demisia după un an de la realegere. Manolachi va continua activitatea la federaţie în funcţia de vicepreşedinte.

Astăzi, vineri 13, a fost înscrisă o nouă pagină în istoria judoului din Moldova. Data mistică nu l-a împiedicat pe Veaceslav Manolachi să pună capăt conducerii de 15 ani a federaţiei. La un an de la realegerea sa, el şi-a dat demisia.

Veaceslav Manolachi, vicepreşedinte al federaţiei Moldovei de judo: «Cred că a sosit timpul conducătorilor tineri şi ambiţioşi. Nici odată nu m-am ţinut de fotoliu. Aşi vrea să-i sfătuiesc pe acei preşedinţi care nu fac nimic când se află în fotolii să elibereze funcţiile pentru tineri. Eu am făcut mult pentru judoul nostru, însă am decis să ofer locul tinerilor».

Veaceslav Manolachi în vârstă de 56 de ani a oferit benevol locul lui Ion Vinaga de 32 de ani. După votarea secretă, el a fost susţinut de 34 de delegaţi din cei 37.

Ion Vinaga, preşedinte, federaţia Moldovei de judo: «Pot promite numai că voi munci. De vorbit se poate mult, dar ce folos. Noi vom munci pentru dezvoltarea sportului şi judoului moldovensc. Bugetul federaţiei va fi majorat de câteva ori».

Prima decizie a proaspătului preşedinte a fost numirea în funcţia de vicepreşedinte al Federaţiei a lui Veaceslav Manolachi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав