Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

Dorin Chirtoacă a făcut recent o vizită în România

19 ian. 2015,, 16:00   Societate
4582 3

Foto: noi.md

În weekendul trecut primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, a făcut o vizită în România. Acesta neagă că s-ar fi întîlnit cu fostul președinte al țării vecine Traian Băsescu și ar fi discutat despre negocierile pe marginea creării coaliției.

„Eu am fost plecat la invitația Alteței Sale Regale, Principesa Margareta, care a sărbătorit duminică 25 de ani de cînd a pășit pentru prima dată pe pămînt românesc”, a explicat Chirtoacă.

Primarul spune că a făcut schimb de păreri în ceea ce ține de negocieri doar cu cei care au fost prezenți la eveniment. Printre oaspeți s-a numărat fostul președinte al României Emil Constantinescu, președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, prim-ministrul Victor Ponta.

Chirtoacă susține că toți cei prezenți la eveniment pledează pentru „un guvern pro-european”.

„Nici nu iau în considerație, nici nu acceptă ideea unui guvern cu participarea comuniștilor la Chișinău. Din punctul lor de vedere, singurul guvern valabil pentru Republica Moldova este un guvern proeuropean în componența PLDM, PD, PL și din acest punct de vedere rămîn pe aceeași poziție pe care au fost de la început”, a relatat edilul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?