Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Avertizare privind condiţiile meteo

29 dec. 2014,, 08:15   Societate
7425 0

Foto : daypicks.ru

Primăria municipiului Chişinău informează că potrivit avertizărilor Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în următoarele ore vremea se va schimba brusc, în special se aşteaptă căderi mari de zăpadă, care vor face dificilă circulaţia pe drumuri.

În context, autorităţile locale vin cu avertizări pentru conducătorii auto să fie prudenţi la drum şi să parcheze regulamentar autoturismele, evitând, totodată, parcajul sub copaci. Recomandăm şoferilor să evite, pe cât este posibil, deplasările şi să aleagă transportul public.

De menţionat că serviciile municipal de profil, utilajele Regiei „Exdrupo” şi Regiei Locativ-Comunale, sunt pregătite să acţioneze pentru deszăpezirea străzilor sau combaterea poleiului.

În acelaşi timp, având în vedere că se aşteaptă şi temperaturi scăzute, informăm că oamenii fără adăpost pot fi găzduiţi la Centrul de Triere, din str. Haltei.

În mod tradiţional, Primăria municipiului Chişinău va asigură legătura cu locuitorii, despre situaţia din oraş, prin intermediul Dispeceratului central municipal, (022) 22-22-67.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?