X 
Cutremure stiri: 502

Bass Turbat, pentru prima dată în Moldova

13 dec. 2014,, 09:00   Societate
2891 0

Foto: botosanilife.ro

Bass Turbat vine pentru prima dată la Chișinău, această vizită făcînd parte din turneul „Lumini în abis 2014”. Concertul grupei va avea loc în clubul Tipografia 5 pe 13 decembrie, de la ora 22:00.

Bass Turbat își va prezenta noul său album, intitulat „Lumini în abis”. Acesta conține 16 piese ce acoperă în totalitate spectrul muzical din seturile Bass Turbat: de la dubstep și trap la liquid drum&bass și neurofunk. Cei care vor participa la evenimentul de lansare vor avea ocazia să descopere cîteva colaborări noi cu artiști români și din străinătate. La cererea publicului, albumul include celebra piesă „Roșu închis”, realizată împreună cu Junkyard de la ROA. Anume versurile acestei melodii dau titlul albumului.

Cei doi membri ai proiectului muzical Bass Turbat, Unlocka și Hardplay, au finalizat albumul după aproape doi ani petrecuți în studio alături de nume sonore ale scenei ascunse din România și Marea Britanie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав