X 
Cutremure stiri: 502

"Compromisul trebuie să fie cuvântul cheie în negocierile de constituire a noii coaliţii proeuropene"

2 dec. 2014,, 11:15   Politică
5118 4
Foto: tribuna.md
Liderii politici din partidele pro-europene care au acces în Parlament trebuie să nu caute satisfacţiile proprii, ci satisfacţia cetăţenilor care şi-au dat voturile pentru aceste partide. Afirmaţia îi aparţine comentatorului politic Olga Nicolenco şi a fost făcută în cadrul emisiunii "Fabrika" în duplex cu emisunea "Jocuri de putere" de la Realitatea TV din Bucureşti.

"La negocieri cuvântul cheie trebuie să fie "compromis", toate părţile trebuie să cedeze câte ceva", a spus Olga Nicolenco.

Iar comentatorul politic Roman Mihăeş s-a pronunţat ca partidele pro-europene să-şi anunţe cât mai repede intenţia de a crea o majoritate de guvernământ. "Va apărea necesitatea să fie adoptată o nouă Constituţie prin referendum, pentru a nu fi nevoie de voturile comuniştilor să fie ales un nou preşedinte", a spus Roman Mihăeş

La rândul expertul în politică externe, Iulian Chifu, a comentat că partidele pro-europene trebui să facă eforturi pentru ca integarea europeană să se manifeste în viaţa oamenilor.

Consilierul prezidenţial din România a spus că în viitorul Legislativ au acces partide care reprezintă pe larg societatea ceea ce va ţine dezbaterile pe marginea problemelor societăţii în Parlament şi nu în stradă.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав