X 
Arşiţa stiri: 199
Jocurile Olimpice stiri: 166
Transnistria stiri: 1415

Leancă: Voi aștepta cu nerăbdare verdictul cetățenilor

30 noi. 2014,, 11:42   Politică
3812 8
Foto: epochtimes-romania.com
Premierul Iurie Leancă s-a prezentat astăzi la secția de vot numărul 1 din Ialoveni împreună cu soția și cei doi fii. Șeful executivului a declarat, la ieșirea de la vot, că și-a dat votul pentru o Moldovă europeană, informează NOI.md.

În opinia premierului, scrutinul de astăzi este bine organizat, în comparație cu scrutinele precedente. „Am votat pentru o Moldovă europeană, o Moldovă cu justiție, în care cetățenii își văd viitorul pentru ei și copiilor lor, o Moldovă mult mai prosperă. Tot ce am făcut eu indică faptul că o Moldova fără Europa nu poate fi” , a menționat Leancă.

Premierul a mai precizat că deși astăzi e zi liberă, va merge la Guvern, pentru a monitoriza modul în care se desfășoară alegerile. Iurie Leancă s-a arătat preocupat în special de felul în care decurg alegerile în străinătate.

„Acum voi merge le Guvern. Mă bucur că ceea ce se întîmplă în Moldova este în atenția opiniei publice internaționale. Voi urmări ce se întîmplă în secțiile de vot din străinătate, și după aia cu colegii din partid, din Guvern voi aștepta cu nerăbdare verdictul cetățenilor Republicii Moldova. Deocamdată, ceea ce știu e că la Moscova numărul de participanți este foarte mare, sper să facem față acestei presiuni, și cetățenii noștri să reușească să voteze”, a spus Leancă.

Precizăm că mai mulți lideri politici și demnitari de stat au mers la vot la orele dimineții. Printre cei care și-au exprimat deja opțiunile de vot se numără șeful statului, Nicolae Timofti, președintele Parlamentului, Igor Corman, liderul PLDM, Vlad Filat, președintele PCRM, Vladimir Voronin, liderul PL, Mihai Ghimpu și primarul capitalei Dorin Chirtoacă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав