Transnistria stiri: 1449
Preşedintele stiri: 4076

Afiş pentru 19 noiembrie

20 noi. 2014,, 08:30   Societate
2043 0
Foto: free-time.md
Tîrguri

La ora 16:00, în salonul „FemiNim Dom” va avea loc un tîrg de modă, în cadrul cărui vor putea fi procurate îmbrăcămintea, încălţămintea şi accesorii de modele noi de la Olga Blanc şi Ana Ciorici.

Concerte

Pe scena Filarmonicii Naţionale, cu începere de la ora 18:00, va avea loc un concert simfonic. În program vor răsuna operele lui Rossini, Ceaikovski şi Enescu. Dirijor – Iulian Rusu, solist la pian – Alexandru Prigalo.

Petreceri

La ora 19:30, la Sky Bar va avea loc petrecerea „P!NK Party”. Pentru titlul de cea mai P!NK vor lupta 10 staruri de estradă moldovenească cu cele mai puternice voci: Carisma, Dara, Olia Tira, Cristina Croitoru, Gloria, Lidia Isac, Curly, Katalina Rusu, Saşa Druc şi Cristina Scarlat. Preţul unui bilet – 100 de lei.

Teatre

Pe scena Teatrului Naţional „Mihai Eminescu”, cu începere e la ora 18:30, va avea loc spectacolul „Familia Tot”, după drama lui Istvan Orkeny. Preţul unui bilet variază între 70 şi 150 de lei.

La ora 18:00 artiştii Teatrului „Luceafărul” vor prezenta farsa „ConsoLAtorul de văduve”.

Pentru copii

Pe scena Teatrului „Licurici”, cu începere de la ora 11:00 va avea loc spectacolul „Prin poveste rostogol”.

Cinema

În cadrul Zilelor Culturii Poloneze la Chişinău, de pe 20 pînă pe 25 noiembrie, cinematograful „Odeon” va prezenta spectatorilor moldoveni capodoperele cinematografului polonez. La 20 noiembrie, cu începere de la ora 19:00, va fi proiectată pelicula „Ida”, în regia lui Pawel Pawlikowski, despre o fetiţă orfană, Anna, copilăria şi adolescenţa ei, petrecute la o monastire poloneză. Ea se va confrunta cu situaţii, în care credinţa ei va fi pusă la îndoială...

Reţeaua de cinematografe „Patria Multiplex” propune spre atenţia cinefililor difuzarea filmului „Cel mai de preţ cadou” („The best of me”), a dramei „Serena” cu Jennifer Lawrence şi Bradley Cooper, a filmului fantastic de aventură “Interstellar: Călătorind prin univers”, a thrillerului „Înainte să adorm” („Before I go to sleep”) cu Nicole Kidman, precum şi a peliculei “Furia: Eroi anonimi” („Fury”) cu Brad Pitt. Amatorii formatului 3D vor avea posibilitatea să vizioneze uimitoarea poveste a transformării unui robot experimental, binevoitor, într-o maşină invincibilă de luptă, în desenul animat „Cei şase super eroi”. Preţul biletelor variază între 20 şi 100 de lei.

Expoziţii

În perioada 18-21 noiembrie, în incinta Centrului comercial „MallDova” se va desfăşura expoziţia „Designeri şi creatori din cartierele creative ale Rigii”, prilejuită de aniversarea a 96-a de la proclamarea independenţei Republicii Letone.

De pe 15 pînă pe 30 noiembrie la Muzeul Naţional de Etnografie şi Istorie Naturală se desfăşoară Expoziţia de fotografie „Dragostea pentru adevăr”.

În perioada 30 octombrie - 30 noiembrie, la Muzeul Naţional de Artă este prezentată expoziţia picturilor din secolele XIX-X „Călătorie în timp”. La expoziţie sînt prezentate 30 de picturi şi 28 de lucrări grafice. Preţul unui bilet pentru elevi, studenţi şi pensionari constituie 2 lei, pentru adulţi – 10 lei.

Între 31 octombrie şi 30 noiembrie, la Galeria de artă „M-ART” se desfăşoară o expoziţie a pictorului moldovean, preşedintelui Asociaţiei pictorilor ruşi, Serghei Sulin. Galeria a fost deschisă pe lîngă Biblioteca municipală „M. Lomonosov”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?