X 
Transnistria stiri: 1406
Preşedintele stiri: 4068

Afişul cultural pentru 17 noiembrie

17 noi. 2014,, 08:30   Societate
2511 0
Foto: mediafax.ro
Concerte

De Ziua Internaţională a Studentului, în Piaţa Marii Adunări Naţionale, la 18.00, va avea loc un concert cu participarea interpreţilor moldoveni. Intrare liberă.

Cinematografe

Reţeaua de cinematografe „Patria Multiplex” le propune cinefililor filmul „The best of me”; dramă, cu participarea lui Jennifer Lawrence şi Bradley Cooper „Serena”, filmul fantastic „Interstellar”, thrillerul „Before I go sleep” cu Nicole Kidman.

Amatorii formatului 3D vor putea viziona povestea uluitoare a creării maşinii de luptă dintr-un robot experimental în filmul în desen animat „Oraşul eroilor”. Preţul biletelor este de la 20 pînă la 100 de lei.

Expoziţii

De pe 13 pînă pe 27 noiembrie, în incinta Filarmonicii Naţionale a fost inaugurat vernisajul lucrărilor participanţilor la concursul de arte plastice „Jan Alojzy Matejko. În Total, sunt expuse 73 de lucrări ale 62 de concurenţi.

De pe 15 pînă pe 30 noiemrbie, la Muzeul Naţional de Etnografie şi Istorie Naturală va avea loc expoziţia fotografiilor „Dragostea faţă de adevăr”.

De pe 30 octombrie pînă pe 30 noiembrie, în incinta Muzeului Naţionale de Arte din Moldova va fi vernisată expoziţia de artă din sec. ХIX – XX „Călătorie în timp”. La expoziţie sunt prezentate 30 de picturi şi 28 de lucrări grafice. Preţul unui bile pentru elevi, studenţi şi pensionare este de 2 lei, pentru ceilalţi – 10 lei.

De pe 31 octombrie pînă pe 30 noiembrie, la galeria de arte „M-Art” este deschisă expoziţia pictorului moldovean, preşedintelui Asociaţiei pictorilor ruşi Serghei Sulin. Galeria este deschisă pe lîngă biblioteca municipală „M. Lomonosov”.

Criticii de artă vot putea savura lucrările sculptorului belgian şi francez Idel Ianchelevici, la Muzeul Naţional de Artă. Expoziţia va dura pînă pe 15 noiembrie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?