Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4060

Afiş cultural pentru 8 noiembrie

8 noi. 2014,, 10:00   Societate
2012 0
Foto: venividi.ru
Cinema

Reţeaua de cinematografe „Patria Multiplex” propune spre atenţia cinefililor difuzarea dramei „Serena” cu Jennifer Lawrence şi Bradley Cooper, a filmului fantastic de aventură “Interstellar: Călătorind prin univers”, a thrillerului „Înainte să adorm” („Before I go to sleep”) cu Nicole Kidman, precum şi a peliculei “Furia: Eroi anonimi” („Fury”) cu Brad Pitt.

Amatorii formatului 3D vor avea posibilitatea să vizioneze uimitoarea poveste a transformării unui robot experimental, binevoitor, într-o maşină invincibilă de luptă, în desenul animat „Cei şase super eroi”. Preţul biletelor variază între 20 şi 100 de lei

Teatru

Pe scena Teatrului Dramatic de Stat „A. P. Cehov”, cu începere de la ora 18:00, va avea loc premiera sezonului – spectacolul comedie „- Salutări din lumea de apoi sau să fiţi sănătoşi”, de dramaturgul francez P. Senault, în două acte. Preţul unui bilet este 30-80 de lei.

Pentru copii

Teatrul Republican „Luceafărul” propune spre atenţia copiilor spectacolul -poveste „Aladin” după „O mie şi una de nopţi”, cu începere de la ora 11:00.

Sport

În sala Universităţii de Educaţie Fizică şi Sport la ora 9:00 va începe Campionatul Moldovei la taekwondo GTF.

În perioada 8-9 noiembrie 2014, la ora 10:00, la Clubul sportiv „Speranţa” se va desfăşura Campionatul deschis al municipiului Chişinău la gimnastică artistică.

Între 7 şi 9 noiembrie pe corturile „Terraten” din sectorul Ciocana se va desfăşura un turneu de tenis de cîmp pentru începători „Challenge Cup Liga Tineretului”, dedicat Zilei Naţionale a Tineretului. La competiţii vor putea participa sportivii cu vîrsta cuprinsă între 16 şi 35 de ani.

Cluburi

La Clubul B-68 pentru amatorii petrecerilor va evolua fermecătoarea Natalia Gordienco.

Expoziţii

În perioada 30 octombrie - 30 noiembrie, la Muzeul Naţional de Artă se desfăşoară expoziţia picturilor din secolele XIX-X „Călătorie în timp”. La expoziţie sînt prezentate 30 de picturi şi 28 de lucrări grafice. Preţul unui bilet pentru elevi, studenţi şi pensionari constituie 2 lei, pentru adulţi – 10 lei.

Iubitorii de artă vor putea vizita la Muzeul Naţional de Artă expoziţia de picturi a renumitului sculptor belgian şi francez Idel Ianchelevici, care va rămîne deschisă pînă la 15 noiembrie.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?